13 november 2020

Dit najaar organiseert het RHCe weer een bijeenkomst voor alle erfgoedpartners. Vanwege de COVID-19 maatregelen is een fysieke bijeenkomst helaas niet mogelijk. Vandaar dat de bijeenkomst dit jaar online plaatsvindt, via een webinar en wel op donderdag 3 december van 15.00 - 16.00 uur. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen.

Wilt u bijgepraat worden over hoe het gaat met het RHCe en de diverse ontwikkelingen? Meld u dan nu aan.

Dat kan door middel van dit formulier. waarin wij u vragen om een aantal gegevens om uw aanmelding compleet te maken. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om een beeld te krijgen van de aanwezigen tijdens de webinar en het toezenden van de link voor deelname. Indien aanmelden via het formulier niet lukt, kunt u zich ook aanmelden d.m.v. een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

  • De presentaties zijn vanwege de Covid-19 maatregelen van tevoren opgenomen.
  • Vragen kunt u tijdens de presentaties stellen door gebruik te maken van de vraag en antwoord functie rechts op uw scherm.
  • U kunt nu al vragen inzenden. Dit kan door deze te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Alle vragen worden beantwoord, tijdens het webinar of daarna.
  • U ontvangt na de webinar een overzicht van alle gestelde vragen met beantwoording in uw digitale postbus.
  • Het webinar gemist? Na afloop ontvangt u een link waarmee u het webinar (opnieuw) kunt bekijken.

 We kijken uit naar een informatieve webinar.