18 november 2020

Vanwege de versoepelde maatregelen is de bezoekersruimte vanaf dinsdag 24 november weer geopend, wel met de nodige maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan: 

Zo veel mogelijk digitaal

Hebt u een vraag, zoekt u een bouwtekening of wenst u andere informatie? Zend dan zo specifiek mogelijk uw verzoek via het contactformulier, indien mogelijk met verwijzingen naar collectie- en dossiernummers die u ook via de website kunt vinden. Veel aanvragen kunnen namelijk digitaal worden afgehandeld. De gevraagde documenten worden in dat geval voor u gescand en per e-mail aan u toegezonden. Enige voorwaarden zijn wel van toepassing. Het scannen van de archiefstukken moet doenbaar zijn; de omvang mag niet te groot zijn en/of scannen mag niet te tijdrovend zijn.

Bezoek op afspraak

Indien scannen niet mogelijk is, is onderzoek op afspraak mogelijk. Een afspraak maken kan via het contactformulier. Afspraken worden ingepland op dinsdag of donderdag tussen 9.30–12.00 uur of tussen 13.30–16.00 uur. Geef daarbij aan waarnaar u onderzoek wilt verrichten.

Neem bij het bezoek aan het RHCe de volgende regels in acht:

Kom alleen.

In de bezoekersruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

Ontsmet bij binnenkomst uw handen.

De tafels en stoelen zijn zo geplaatst, dat bezoekers en medewerkers anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden.

Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.

Heeft u klachten die op Covid-19 kunnen duiden? Zeg de afspraak af en maak zodra uw gezondheid dat weer toelaat een nieuwe.